Vi er en totalleverandør av tjenester tillknyttet ventilasjon og kjøling.

Ledige stillinger

Er du nysgjerrig, selvstendig, løsningsorientert og liker å få ting gjort? Da er denne stillingen perfekt for deg. I forbindelse med økt oppdragsmengde ønsker vi nå å utvide vår stab med flere kjøleteknikere. Solheim og Larsen Klima jobber med service og prosjekter, vi har rammeavtaler med flere store offentlige og private næringsaktører.  Vi ser etter deg […]

Solheim og Larsen Klima AS opplever i disse dager en betydelig økning av serviceporteføljen, med inngåelse av flere langvarige offentlige rammeavtaler.  Vi søker derfor personer med relevant faglig bakgrunn som liker nye utfordringer, er utadvent og kontaktskapende og har evne til å arbeide selvstendig. Arbeidsoppgaver: Drift og vedlikehold av ventilasjonsanlegg og klimainstallasjoner, oppfølging av servicekontrakter […]

KARRIERE

Hva vi kan tilby

Solheim og Larsen Klima AS består i dag av 37 ansatte. Vi holder til i moderne nyoppussede lokaler i Trollåsveien 4 på Kolbotn.

Sosialt og trivelig arbeidsmiljø. Gode lønnsbetingelser, forsikringsordninger og pensjonsordning.

Hva vi søker

Solheim og Larsen Klima AS søker medarbeidere som ønsker å utvikle seg faglig innen inneklimarelaterte problemstillinger. Medarbeidere som ønsker å jobbe i et team med felles mål om å levere kvalitet i alle ledd.

OM OSS

Solheim og Larsen Klima AS består i dag av 37 ansatte. Vi holder til i moderne lokaler i Trollåsveien 4 på Kolbotn.

Vår kompetanse ligger i service på styringssystemer ventilasjon og automatikk.

Våre teknikere

Solheim og Larsen Klima AS består i dag av 16 teknikere med kompetanse innen automasjon, kulde, innregulering og ventilasjon. Teknikere med fagbrev samt lærlingeordning. Fleksible med kort responstid og personlig oppfølging..