Automatikkmekaniker

En automatikkmekaniker installerer og vedlikeholder automatiserte systemer – det vil si elektromekaniske systemer som har automatiserte prosesser som fungerer uten innblanding av mennesker.

En automatikkmekaniker installerer, utfører service, reparerer og vedlikeholder også automatiserte maskiner og systemer. De kan også utføre konstruksjonsmessige oppgraderinger på eksisterende installasjoner.

SLK har sin spisskompetanse innen balansert ventilasjon og inneklima. Store anlegg krever jevnlig gjennomgang av alle funksjoner og deler for å sikre at de fungerer som de skal. I kontorbygg kan dette dreie seg om for eksempel lys som slår seg automatisk av når det ikke er noen til stede, termostatstyrt sentralvarme som senker temperaturen i helger eller lignende. Alle disse funksjonene må fungere optimalt for å ha best mulig effekt og en lønnsom drift.

En automatikkmekaniker installerer, utfører service, reparerer og vedlikeholder slike automatiserte maskiner og systemer, og kan også utføre konstruksjonsmessige oppgraderinger på eksisterende installasjoner.

Totalleverandør av automatiserte løsninger

SLK er en totalleverandør av tjenester tilknyttet smart byggautomasjon, ventilasjon og kjøling. Vi har automatikkmekanikere som kan bidra med gode løsninger og systemintegrasjoner for alle typer bygg, og vi har lang erfaring med leveranser av krevende løsninger for driftskontroll og automasjonssystemer.

Vi har teknisk ekspertise og spisskompetanse innen automasjon, og kan levere løsninger med full integrasjon av styring, regulering og overvåking av tekniske installasjoner i bygg via gode SD-anlegg (sentralt driftsovervåkingsanlegg).

SD-anlegget er automatikkmekanikerens viktigste verktøy for å drifte på en smart og økonomisk måte. Anlegget varsler om driftsforstyrrelser, samtidig som man får samkjørt alle systemene i et bygg (ventilasjon, varme, kjøling, lysstyring, regulering osv.). Dette gir trygghet og forutsigbarhet for alle som skal drifte anleggene – spesielt i store, komplekse bygg.

Spesialister på inneklima

SLK sine automatikkmekanikere er spesialister på maskiner og systemer relatert til inneklima og balansert ventilasjon. Vi gjør alt fra installasjon til vedlikehold, service og ombygging av alle former for ventilasjonsaggregater, ventilasjonsanlegg, klimaanlegg og kjølesystemer.

Automatikkmekanikere med lang erfaring

Automasjonsfaget er stadig i utvikling, og det er viktig å holde seg oppdatert når man jobber med automatiserte systemer og maskiner. Hos SLK sender vi derfor alle teknikere og mekanikere jevnlig på kurs og sertifiseringer, slik at alle til enhver tid vet hva som er de beste og mest lønnsomme løsningene. De får også all nødvendig opplæring i de systemene de skal jobbe med.

Serviceavtale

Med jevnlig service og kontroller sikrer du at du får optimalt utbytte av systemene og anleggene. Vi utfører service etter fastsatte tidsintervaller, og sørger for å holde anlegget i god stand.

Ta kontakt hvis du har behov for en automatikkmekaniker eller ønsker en serviceavtale.

Vi holder til på Kolbotn like utenfor Oslo og opererer i hele Stor-Oslo inkludert Viken.