Kjøleanlegg

God inneluft og riktig temperatur er svært viktig for å kunne fungere optimalt – uansett om det er på kontoret, skolen eller hjemme i en leilighet. Hvis inneluften blir for varm, vil man lettere få vondt i hodet og miste konsentrasjonen. Her er ofte løsningen et godt kjøleanlegg tilknyttet ventilasjonsanlegget.

Kjøleanlegg til serverrom

Serverrom og tekniske rom er ofte små og tette, og er stappet med maskiner som jobber for fullt døgnet rundt. I slike rom er det avgjørende å holde temperaturen nede med et kjøleanlegg, for å hindre potensiell brann og andre ulykker.

Prosjektering, installasjon og service på kjøleanlegg

Solheim og Larsen Klima AS har et team med dyktige kjøleteknikere som alle er sertifisert til å håndtere alle former for kuldemedier – nøkkelelementet for at kjøleanlegg skal fungere. Teknikerne har ulik spisskompetanse, slik at vi kan være til stede med riktig kunnskap til rett tid.

Vi kan være med i hele prosessen fra prosjektering og planlegging via installering og igangsetting av anlegget til kvalitetskontroll, service og vedlikehold. SLK utfører blant annet lovpålagte lekkasjekontroller i en fast tidssyklus.

Alltid oppdatert på lovverket

Hos oss er det ikke tillat med snarveier. Alle teknikerne får grundig opplæring i de kjøleanleggene de skal jobbe med, og vi sørger for at alle holder seg oppdatert på lovverket.

Kjøleanlegg benytter skadelige klimagasser for å kjøle ned luft og vann. Derfor er det strenge krav til anleggseiere om alt fra loggbokføring til intervaller for lekkasjekontroller. Vi fastsetter tider for service og kontroller innenfor en fast syklus. Vi i SLK holder kontroll på når det er tid for de ulike servicetypene der vi har serviceavtaler og rammeavtaler.

Ansatte i SLK jobber effektivt. Vi er stolte av å levere tjenestene våre til avtalt tid – så sant dette ikke går ut over sikkerheten. Vi utfører internkontroller under installasjon og oppgradering av kjøleanlegg, for å sikre at du som kunde sitter igjen med et problemfritt anlegg med lavest mulig driftskostnader.

Ta kontakt om du har spørsmål om kjøleanlegg, eller ønsker et anbud på våre tjenester.

Vi holder til på Kolbotn like utenfor Oslo og opererer i hele Stor-Oslo inkludert Viken.