en mann i rød jakke jobber med et klimaanlegg. Et selskap som produserer klimaanlegg og innvendig kjøling.
en mann i rød jakke jobber med et klimaanlegg. Et selskap som produserer klimaanlegg og innvendig kjøling.

Automatiker

En automatiker jobber med å installere og vedlikeholde automatiserte systemer, altså ulike systemer med automatiserte prosesser som fungerer uten innblanding fra mennesker. Dette innebærer blant annet SD-anlegg, balansert ventilasjon og ulike klimainstallasjoner.

Hva er en automatiker?

En automatiker er en elektrofagarbeider som monterer, kontrollerer og vedlikeholder systemer for styring og regulering av automatiserte produksjonsprosesser og elektromekaniske systemer. 

Automatiker er en beskyttet tittel du må ha en viss opplæring og kompetanse for å få.

SLK sin spisskompetanse er automatiserte systemer og anlegg innen inneklima og balansert ventilasjon. Store anlegg må undersøkes jevnlig for å sikre at alle funksjoner og deler fungerer som de skal. Vi er en god samarbeidspartner som har dyktige folk som du kan opprette

Hva gjør en automatiker?

Våre automatikere jobber primært med styringsautomatikk for klimainstallasjoner, SD-anlegg og balansert ventilasjon (byggautomasjon). De fleste har lang erfaring med å jobbe med problemstillinger knyttet til inneklima.

  • Montere og igangsette automatiserte anlegg
  • Service og vedlikehold av automatiserte anlegg
  • Finne og reparere feil, samt vedlikeholde og forbedre anleggene
  • Bygge og vedlikeholde lavspenningsanlegg i automatiserte anlegg

Automatiserte løsninger i industrien sørger for at oppgaver kan gjennomføres mer effektivt, nøyaktig og sikkert. 

Gjennomfører årlige kurs

En automatiker som jobber hos SLK, går gjennom årlige FSE-L kurs. I tillegg kjører vi et bedriftsinternt udnervisningsopplegg med foredragsholdere fra våre leverandører. Dette er viktig for å holde oss kontinuerlig oppdatert på utviklingen innen faget vårt.

Serviceavtale på ventilasjonsanlegg

Har du behov for en automatiker til å for eksempel utføre service på styringstavler? Ta kontakt med oss for å gjøre en avtale. Vi i SLK tilbyr også egne serviceavtaler der du får jevnlig oppfølging av en fast kontaktperson.

Alle serviceavtaler blir individuelt satt opp med faste intervaller for service og vedlikehold. Dette følger vi med på, slik at du slipper å holde oversikt over når det er på tide å bestille service. I tillegg har vi et døgnåpent servicenummer for avtalekunder.

Kontakt oss i dag hvis du ønsker å inngå serviceavtale eller har behov for en automatiker.

Vi holder til på Kolbotn like utenfor Oslo og opererer i hele Stor-Oslo inkludert Viken.