Automatiker

En automatiker jobber med installasjon og vedlikehold av automatiserte systemer – det vil si ulike systemer med automatiserte prosesser som fungerer uten innblanding av mennesker.

En automatiker har kunnskaper om automasjon og programmering av automatiserte systemer innen blant annet ventilasjon og inneklima. Dette er en beskyttet tittel man må ha en viss opplæring og kompetanse for å få.

SLK sin spisskompetanse er automatiserte systemer og anlegg innen inneklima og balansert ventilasjon. Store anlegg må undersøkes jevnlig for å sikre at alle funksjoner og deler fungerer som de skal.

Våre automatikere jobber primært med styringsautomatikk for klimainstallasjoner, SD-anlegg og balansert ventilasjon (byggautomasjon) og har lang erfaring med å jobbe med problemstillinger knyttet til inneklima.

Hos SLK går alle automatikere gjennom årlige FSE-L kurs, og vi kjører i tillegg et bedriftsinternt undervisningsopplegg med foredragsholdere fra våre leverandører for å hele tiden holde oss oppdatert på utviklingen.

Serviceavtale på ventilasjonsanlegg

Har du behov for en automatiker til å for eksempel utføre service på styringstavler? Kontakt oss for å gjøre en avtale. Vi har også egne serviceavtaler der du får jevnlig oppfølging av en fast kontaktperson.

Alle serviceavtaler blir individuelt satt opp med faste intervaller for service og vedlikehold. Dette følger vi med på, slik at du slipper å holde oversikt over når det er på tide å bestille service. I tillegg har vi et døgnåpent servicenummer for avtalekunder.

Kontakt oss i dag hvis du ønsker å inngå serviceavtale eller har behov for en automatiker.

Vi holder til på Kolbotn like utenfor Oslo og opererer i hele Stor-Oslo inkludert Viken.