Et rom med metallrør og klimaanlegg
Et rom med metallrør og klimaanlegg

Ventilasjonsaggregat

Ventilasjonsaggregat, også kjent som varmeveksler for ventilasjonsanlegg, ligger helt i kjernen av SLK sine tjenester. Vi har spesialisert oss på inneklima og styringsautomasjon, og ventilasjonsaggregatet er en ytterst nødvendig komponent for å sikre best mulig inneklima. Et ventilasjonsaggregat er også nødvendig for god balansert ventilasjon spesielt i større bygninger.

Hos SLK er vi opptatt av energieffektive løsninger i kombinasjon med best mulig effekt, noe vi alltid legger vekt på når vi rådgir rundt hvilket ventilasjonsaggregat som best vil takle utfordringene til ditt bygg.

Lavere energibruk med balansert ventilasjon

For å oppnå et lavt energiforbruk, i bygninger med balansert ventilasjon er det viktig at anlegget installeres i henhold til forskrift og etter leverandørens veiledning. Blir det ubalanse i anlegget, vil energibruken øke i tillegg til at luftkvaliteten blir dårligere og man kan få ujevn temperatur og luftsirkulasjon.

Teknikerne våre får grundig opplæring og vet hva de skal gjøre når de er på oppdrag. De sørger for at anlegget installeres som det skal, og gir opplæring i drift av anlegget ved behov.

Service på ventilasjonsaggregat

Vi kan hjelpe med prosjektering, installering og vedlikehold på ventilasjonsaggregat samt større ventilasjonssystemer. Våre teknikere gjennomfører hvert år FSE-L-kurs og sertifiseringskurs. Kjøleteknikerne gjennomfører også årlige sertifiseringer innen F-gass. I tillegg kurses alle jevnlig både av intern kompetanse og fagpersoner fra våre leverandører for å holdes oppdatert på utviklingen i bransjen.

Service på ventilasjonsaggregat inngår derfor som en naturlig del av våre tjenester.

Drift og serviceavtale

Ønsker du å inngå en serviceavtale? Vi fastsetter tider for service og kontroller innenfor en fast syklus, og holder selv kontroll på når det er tid for de ulike servicetypene der vi har rammeavtaler.

Hos oss får du en kundemottaker med full oversikt over pågående og kommende serviceoppdrag. Du får et eget døgnåpent servicenummer som er 

Kontakt oss hvis du har behov for bistand med ventilasjonsaggregat – eller andre spørsmål relatert til ventilasjon og inneklima.

Vi holder til på Kolbotn like utenfor Oslo og opererer i hele Stor-Oslo inkludert Viken.