Automasjon

Automasjon for ventilasjonsanlegg , klimaanlegg og kjøleanlegg står i sentrum av hva Solheim og Larsen Klima AS tilbyr av tjenester. Vi fokuserer på automasjon for bygninger som omfatter styring, regulering og overvåking av klimaanlegg. Når vi bistår med automasjon får dere erfarne prosjektledere, elektromekanikere og automatikkmekanikere som gjør alt fra klimaundersøkelser til prosjektering og montering av automasjon.

Alle våre teknikere gjennomfører årlig FSE-L kurs, som er lovpålagt for alle som skal utføre tavlearbeider. I tillegg har vi bedriftsinternt undervisningsopplegg hvor vi deler våre erfaringer gjennom kurs samt også henter inn ekstern ekspertise, ofte fra våre leverandører. Dette for å til enhver tid inneha ekspertise på de beste løsningene innen automasjon.

Energieffektiv automasjon

Solheim og Larsen Klima AS ble stiftet i 2012, og våre ansatte bringer med seg mange års erfaring fra tidligere arbeisgivere. På grunn av våre ansattes store ekspertise har vi på få år fått en stabil og stor kundemasse.

En av årsakene til at vi har vokst til dagens størrelse så fort er vårt fokus på energieffektive løsninger for automasjon, ventilasjonsaggregater og ventilasjonsanlegg i kombinasjon med stor ekspertise på inneklima. Våre prosjektledere involveres i flere store ombyggingsprosjekter i Oslo for automasjon av klimaanlegg.

Om du ønsker vår bistand med automasjon, eller har spørsmål – ta kontakt her.

Vi holder til på Kolbotn like utenfor Oslo, men kan hjelpe med automasjon i Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold.