Feilsøking

Feilsøking på styringsautomatikk, ventilasjon, varme- og kuldeanlegg

Ventilasjon, kjøleanlegg og byggautomatikk er kompliserte systemer som krever at mange elektriske og mekaniske komponenter fungerer til enhver tid. Selv en liten feil stoppe store ventilasjonsanlegg fra å fungere.

Feilsøking på slike anlegg når det har oppstått feil krever erfarne teknikere med god oversikt over alle komponenter og hvordan disse fungerer. Alternativt vil man kaste bort mye tid med uerfarne teknikere som ikke vet hvor feil vanligvis oppstår, og hvilke årsaker som oftest medfører feil i anlegg.

Fordelene ved at vi står for feilsøking

Det er mange fordeler ved å velge Solheim og Larsen Klima AS til å utføre feilsøking. Pris er alltid noe man er opptatt av, og våre priser er konkurransedyktige. Men for oss vil det alltid være enda viktigere at alle som engasjerer oss – uansett hvilket oppdrag som skal utføres relatert til kjøling, ventilasjon og byggautomasjon – skal sitte igjen med et problemfritt anlegg, samt store kostnadsbesparelser på driftsiden.

En annen fordel ved å velge våre teknikere til feilsøking av anlegg, er at de har fullt utstyrte servicebiler når de drar ut på oppdrag. Dette gjør oss kapable til å utføre reparasjoner og utbedringer på stedet, noe som både sparer kostnader, og også øker sannsynligheten for at dere sitter igjen med et problemfritt anlegg etter våre besøk.

Ta kontakt om du har spørsmål om pris på feilsøking eller lurer på om vi kan utføre feilsøking på ditt anlegg.