Solheim og Larsen Klima AS er spesialister på ventilasjon. Vi kan hjelpe til med alt relatert til ventilasjon, uansett hvor i livsløpet anlegget til ditt bygg befinner seg.

Ventilasjon for nybygg :

I alle nybygg er det krav til installasjon av ventilasjonsanlegg. Spesielt i større bygg er det viktig at anlegget gir frisk luft til alle områder og sikrer god luftsirkulasjon. Det er derfor anbefalt å inkludere ventilasjonsekspertise så tidlig som mulig.

Dette vil sikre best mulig ventilasjon i bygningsmassen, samtidig som det i mange tilfeller vil være besparende å avklare hvilke hensyn som må tas i bygningen før bygg er ferdig reist. Vi kan hjelpe med alt fra prosjektering for nybygg til installasjon, og vi utfører også alt fra lekkasjekontroller, til oppgraderinger, og tilbyr også serviceavtaler.

Arbeider på eksisterende ventilasjonsanlegg

Våre erfarne teknikere og mekanikere kan bidra med forbedring av eksisterende ventilasjon, eller om nødvendig også utskifting av hele eller deler av ventilasjonsanlegg. Vi har mange oppdragsgivere på Østlandet som benytter vår serviceavtale for ventilasjonsanlegg, og vårt fokus vil være topp ytelse for ditt anlegg for lavest mulig driftskostnad.

Kontakt oss i dag dersom du har behov for en komplett automasjonsleverandør.