Klimaanlegg

Hensikten bak et klimaanlegg skal være å bevege luft i bygg, samt kjøle, varme og avfukte luften slik at inneklimaet i bygg holder best mulig termisk komfort. Vi innehar stor ekspertise på inneklima , og kan hjelpe med klimaanlegg uansett om det er behov for prosjektering og installering, modernisering og rehabilitering eller bare å utføre jevnlig service og vedlikehold.

Klimaanlegg med kjølende effekt benytter ofte fluorholdige gasser, også kjent som klimagasser. Dette medfører strenge reguleringer fra Miljødirektoratet som må overholdes. Alle våre kjøleteknikere er F-gass sertifiserte, og utfører kontroller i henhold til F-gassforordningen. Vi loggfører også alle kontroller i henhold til lovkravene, og du kan lese mer om lovkravene for klimanlegg med F-gass her

OBS! Dersom ditt klimaanlegg benytter HKFK (hydroklorfluorkarboner) er det fra 2015 forbud mot å etterfylle med selv brukt HKFK som kuldemedium. Vi kan hjelpe med nytt klimaanlegg som ikke benytter HKFK.

Vi leverer energieffektive klimaanlegg

Solheim og Larsen Klima AS ble etablert i slutten av 2012, og siden den tid har vi vokst til et firma med stabil og stor kundemasse. Mye takket være våre ansatte som har kommet til oss med lang erfaring fra arbeider med klimaanlegg som tilfredsstiller alle tenkelige krav til godt inneklima. Når vi leverer klimaanlegg er vi særdeles opptatt av å få på plass miljøvennlige og energieffektive løsninger.

Ønsker du vår hjelp med klimaanlegg eller har spørsmål – ta kontakt her.

Vi holder til på Kolbotn like utenfor Oslo, men kan levere og hjelpe med klimaanlegg i Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold.