Ventilasjonsaggregat

Ventilasjonsaggregat, også kjent som varmeveksler for ventilasjonsanlegg ligger helt i kjernen av Solheim og Larsen Klima AS sine tjenester. Vi har spesialisert oss på inneklima og styringsautomasjon, og ventilasjonsaggregatet er en ytterst nødvendig komponent for å sikre best mulig inneklima. Et ventilasjonsaggregat er også nødvendig for ventilasjon spesielt i større boliger.

Vi er opptatt av energieffektive løsninger i kombinasjon med best mulig effekt, noe vi alltid legger vekt på når vi rådgir rundt hvilket ventilasjonsaggregat som best vil takle utfordringene til ditt bygg.

Vi tilbyr service på ventilasjonsaggregat

Vi kan hjelpe med prosjektering, installering og vedlikehold på ventilasjonsaggregat samt større ventilasjonssystemer. Våre årlige FSE-L sertifiserte elektromekanikere og automatikkmekanikere innehar alle stor ekspertise på ventilasjon, og kurses jevnlig både av intern kompetanse og fagpersoner fra våre leverandører for å holdes oppdatert på utviklingen i bransjen. Service på ventilasjonsaggregat inngår derfor som en naturlig del av våre tjenester.

Om du har behov for bistand med ventilasjonsaggregat, eller spørsmål – ta kontakt her.

Vi holder til på Kolbotn like utenfor Oslo, men kan levere og hjelpe med klimaanlegg i Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold.