Byggautomasjon er en investering som fort blir lønnsom. Få ned driftskostnadene med smarte systemer som styrer, overvåker og regulerer bygningers tekniske og elektriske anlegg.

Med smarte energisparingsalternativer som automatisk skrur av lys og justerer ventilasjonsanlegg når folk kommer og går, sparer man store utgifter.

Trygge anlegg minsker kostnader og øker driftssikkerheten

Smart byggautomasjon som overvåker anlegg vil gi beskjed til for eksempel våre teknikere med en gang anlegget anser at behovet er tilstede for service eller vedlikehold. Dette er kostnadsbesparende, da alternativet til service og vedlikehold fort kan bli en dyr utskiftning.

Ta kontakt om du har spørsmål rundt byggautomasjon, kjøling, ventilasjon eller service.

Totalleverandør innen byggautomasjon, ventilasjon og kjøling

Solheim og Larsen Klima AS er en totalleverandør av tjenester tilknyttet byggautomasjon, ventilasjon og kjøling. Dette vil si at vi kan være tilstede i alle faser fra prosjektering til service og vedlikehold, og påta oss totalansvaret for gjennomføring.

Vi leverer automasjonsløsninger og systemintegrasjoner for alle typer bygg.

Vi installerer godkjente kjølesystem, og kan bistå med prosjektering og installering av nye system som følger dagens krav. Våre erfarne teknikere og mekanikere kan bidra med forbedring av eksisterende ventilasjon, eller om nødvendig også utskifting av hele eller deler av ventilasjonsanlegg.

Gode serviceavtaler, og døgnåpent servicenummer

Vi har bred erfaring og kompetanse innen service.Dette er svært viktig for å sikre problemfrie anlegg med lave driftskostnader. Våre serviceavtaler skreddersys sammen med oppdragsgiver, og vårt mål er å sikre anlegg uten driftsstans eller høye driftskostnader.

Vi holder til på Trollåsen like utenfor Oslo, men tilbyr våre tjenester innen byggautomasjon på hele Østlandet.

Kontakt oss i dag dersom du har behov for en komplett automasjonsleverandør.