Automatikkmekaniker

En automatikkmekaniker besitter kunnskaper på både automasjon og maskinteknikk, og er ideell når behovet for alt fra installasjon via service til ombygging av elektromekaniske systemer oppstår.

En automatikkmekaniker installerer, utfører service, reparerer og vedlikeholder automatiserte maskiner og systemer. En automatikkmekaniker kan også utføre konstruksjonsmessige oppgraderinger på eksisterende installasjoner.

Våre automatikkmekanikere er spesialister på maskiner og systemer relatert til inneklima, herunder alt fra ventilasjonsaggregater til bygningsautomasjon. Vi foretar alt fra installasjon til vedlikehold, service og ombygging av alle former for automasjon, klimaanlegg og kjøleteknikk.

for å sikre at vår kompetanse ligger helt i spissen på utviklingene i bransjen. Blant foredragsholderne benyttes gjerne intern kompetanse, men ofte også fagpersoner fra våre leverandører.

Automatikkmekanikere med lang erfaring

Solheim og Larsen Klima AS ble startet opp i 2012 av meget kompetente ansatte med lang fartstid som automatikkmekanikere og automatikere. Vi har spesialisert oss på automasjon relatert til inneklima, kjøle- og varmeteknikk.

Så om du har behov for bygningsautomasjon, ventilasjonsservice, ekspertise på inneklima eller kjøle- varmeteknikk kan våre automatikkmekanikere og automatikere hjelpe.

Om du har behov for en automatikkmekaniker, eller har spørsmål – ta kontakt her.

Vi holder til på Kolbotn like utenfor Oslo, men våre automatikkmekanikere tar oppdrag i Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold.