Automatiker

Våre automatikere jobber primært med styringsautomatikk for klimainstallasjoner, prosjektering, igangkjøring og programmering.

En automatiker besitter kunnskaper på automatisering og programmering av automatiserte systemer,og er ideell når behovet for alt fra installasjon og service til ombygging av elektromekaniske systemer oppstår. Hos Solheim og Larsen Klima ASIpadSD er alle automatikere gjennom årlige FSE-L kurs, og vi kjører i tillegg et bedriftsinternt undervisningsopplegg med foredragsholdere fra våre leverandører, samt noen interne ressurser for å holde oss helt i spissen av utviklingen.

Våre automatikere jobber primært med styringsautomatikk for klimainstallasjoner, SD-anlegg, og ventilasjon – herunder bygningsautomatikk og besitter høy kompetanse innenfor inneklima relaterte problemstillinger. Så om du har behov for en automatiker som skal utføre service på f.eks. styringstavler for en bygning sine automatiske anlegg besitter vi garantert kompetansen du trenger.

Automatikere med lang erfaring

Solheim og Larsen Klima AS startet opp i 2012, men alle våre ansatte bringer med seg omfattende erfaring fra tidligere firmaer. På vår korte fartstid har vi rukket å bygge opp en stor og stabil kundemasse i Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold – mest på grunn av kompetansen våre automasjonsavdeling og øvrige ansatte besitter, samt vår solide erfaring med service på ventilasjonsaggregater og automatikk..

Så om du har behov for en automatiker eller har spørsmål ta kontakt her.

Vi holder til på Kolbotn like utenfor Oslo, men våre automatikkmekanikere tar oppdrag i Oslo, Akershus, Østfold og Vestfold.